Om os | Biltilbehør.com

Om os

Biltilbehoer

 

Med webshoppernes bølge har vi lavet det så nemt for dig som muligt, at købe det du står og mangler. Om det så er vindafvisere, sidespejle eller LED lygter, så kan vi forhåbentligt hjælpe dig. 

 

Siden tidernes morgen har Biltilbehør leveret reservedele og tilbehør til bilen til det danske marked. Vores ekspertise og vores mange år i branchen gør, at du trygt kan handle hos os og forhåbentlig finde de helt rigtige produkter.

Gennem årene har vi udvidet vores varesortiment med adskillige tusinde varer. En af vores primære varegrupper har fra starten været sidespejle og ekstraspejle til henholdsvis personbiler, varevogne og lastbiler . Vi har altid været meget fokuseret på at optimere sikkerheden på vejene, herunder har vi også et stort udvalg af reflekser, skilte, låsebolte og hjulkapsler.

 

En af vores populære produktkategorier for sommersæsonen er vindafvisere. De hjælper med at omdirigere vinden så man kan køre med vinduerne rullet ned uden at blive blæst omkuld. De fås kun til sideruder foran. Vindafvisere har vi til de fleste bilmodeller, da de er unikke til mærke og model.

 

For et par år siden blev vi distributører af det Amerikanske mærke Rigid, som producerer LED lygter i meget høj kvalitet. De kan både bruges som arbejdslys og ekstralys. En del af vores varer fra Rigid er E-godkendte hvilket gør dem lovlige at køre med på vejene. Vi sælger Rigid LED lygter i mange forskellige varianter.

 

Hvis du ikke kan finde det du står og leder efter, eller mangler hjælp til at finde det rigtige produkt, er du velkommen til at kontakte os og få hjælp.

(+45) 5555 1201

info@biltilbehoer.com

FDParts
Midtager 26B
2605 Brøndby
CVR.: 34882436

 

Om Biltilbehør.com

Sælger lygter, spejle og andet tilbehør til personbiler, vare- og lastvogne.

Læs mere >>

Læs handelsbetingelser >>

Kontaktinfo